Hotstonemassage

Dit is een ontspanningsmassage die al eeuwen bestaat en gegeven wordt met behulp van warme basaltstenen(45-50 graden Celcius).

Deze stenen (gestolde lavastenen) bevatten veel ijzer en magnesium.
Dit verklaart waarom ze goed warmte kunnen opnemen en die weer langzaam afgeven.
Ze zijn gepolijst door water en zand.

De stenen worden op uw huid geplaatst zodat de warmte uw spieren ontspant.
Vervolgens wordt u met warme basaltstenen gemasseerd. Een echte aanrader voor volledige ontspanning.

Prijs:

€ 27,50 (30 minuten)

Sportmassage

Bij de term sportmassage denkt iedereen dat massage alleen geschikt is voor sporters, maar dat is zeker niet het geval.
We bewegen vaak teveel op hetzelfde moment, te intensief of op een verkeerde manier.
Dit kan gebeuren tijdens het sporten, maar bijvoorbeeld ook op het werk en bij het doen van het huishouden.
Het gevolg kan spierpijn, een blessure en/of ophoping van afvalstoffen zijn.
Wanneer het lichaam daarvan niet voldoende herstelt, kan overbelasting optreden.

Sportmassage is bedoeld ter ondersteuning van het lichaam voor, tijdens en na een prestatie.
Of die prestatie geleverd is tijdens sporten of gedurende dagelijkse bezigheden maakt voor het effect op het lichaam in wezen niet uit.Voorafgaand aan een (flinke) lichamelijke prestatie kan sportmassage worden toegepast om de spieren te activeren.
Een dergelijke massage zal dan ook een stimulerend karakter hebben. Overigens is deze massage niet bedoeld als vervanging van, maar als aanvulling op een goede ‘warming up’.

Tussen twee opeenvolgende prestaties in, bijvoorbeeld tijdens een pauze in een wedstrijd of training, kan sportmassage helpen de spieren ‘paraat’ te houden.

Na een prestatie zitten de spieren vaak vol afvalstoffen. Het lichaam moet hiervan herstellen en een sederende (ontspannende) massage kan een goede bijdrage leveren aan een sneller herstel.

Verder kan een sportmassage helpen het lichaam in conditie te houden tijdens periodes waarin minder bewogen wordt dan normaal, zoals tijdens een trainingsstop of vakantie.

Prijzen:

€ 27,50 (30 minuten)
€ 50,00 (60 minuten)

Ontspanningsmassage

Wanneer er hoge eisen aan ons worden gesteld ervaren we vaak stress. Hoge werkdruk, conflicten, emotionele gebeurtenissen, prestatiedruk e.d. kunnen lichamelijke en geestelijke (over)belasting tot gevolg hebben.
Die kan dan gepaard gaan met spanningsklachten, die zich zowel lichamelijk als geestelijk kunnen manifesteren.

Spanningsklachten zijn bijvoorbeeld hoofdpijn, prikkelbaarheid, algemeen gevoel van gespannenheid, algehele vermoeidheid, nek- en rugklachten. Voor veel mensen zijn dit waarschijnlijk geen onbekende verschijnselen. Hoe vaak iemand te maken krijgt met dergelijke klachten verschilt van persoon tot persoon, en is mede afhankelijk van de mate waarin iemand lichamelijke en/of geestelijke belasting kan verdragen. Verantwoord bewegen en sporten kan de nodige ontspanning bieden en zelfs bijdragen aan de vergroting van de algehele belastbaarheid. Voor veel mensen zijn lichamelijke klachten en spanningsklachten een reden om minder te bewegen, met als gevolg dat de belastbaarheid afneemt, en daarmee de intensiteit van de klachten juist toeneemt. Massage biedt een goede ontspanning en kan zo bijdragen tot vermindering van de klachten.

Prijzen:

€ 27,50 (30 minuten)
€ 50,00 (60 minuten)

Voetreflexzonemassage

Voetreflexzonemassage is het bewerken van de plekken(reflexen) op de voet die corresponderen met organen en lichaamsdelen.

Alle organen en nagenoeg alle lichaamsdelen corresponderen met een plekje op de voet(zool). Deze massage werkt heerlijk ontspannend en is daardoor een prettige methode om stress te verminderen en de energiebalans te herstellen.

De massage werkt lichamelijk en geestelijk ontgiftend. Voetreflexzonemassage kan ook prima toegepast worden bij jonge kinderen en baby’s.

Prijzen:

€ 27,50 (30 minuten)

€ 50,00 (60 minuten)

Harsen

Harsen is het verwijderen van haren m.b.v. een warme was; het is een snelle en effectieve manier van ontharen. Er wordt een laagje warme was aangebracht met een roller. Daarna wordt er een strip op de was geplaatst waardoor de haren er in één keer in tegengestelde richting uitgehaald kunnen worden. De haren die aan de was blijven plakken, worden er met wortel en al uit gehaald. De haren blijven gemiddeld 4 weken of langer weg. Na de behandeling wordt uw huid schoongemaakt met een rustgevende olie, die de resten was weghaalt en tevens een rustgevende werking op de huid heeft. Tot slot wordt uw huid ingesmeerd met een voedende crème.

Bij regelmatig behandelen zullen de haren steeds minder snel terugkomen.

Prijzen:

Onderbenen € 19,00
Onderbenen + bovenbenen € 29,00
Rug € 25,00

Pedicure

Vreemd genoeg blijkt dat nog steeds maar een kwart van alle Nederlanders geregeld de voeten laat verzorgen, terwijl we dit deel van ons lichaam toch erg zwaar belasten. Uw voeten verdienen veel aandacht en u kunt pijnlijke voeten gemakkelijk voorkomen of verhelpen door een bezoekje te brengen aan de pedicure. Mijn werkzaamheden als pedicure bestaan uit:

  • knippen en verzorgen van nagels en nagelomgeving.
  • verwijderen van eelt en likdoorns.
  • het frezen van verdikte nagels en/of schimmelnagels.
  • eventueel behandelen van ingroeiende teennagels.
  • behandelen van kloven.
  • (na afloop) crème aanbrengen.

Prijzen:

Uitgebreide behandeling € 24,00

Basisbehandeling € 19,00

Kadobon

Op zoek naar een origineel kado? Maak iemand blij met een behandeling voor pedicure. Of maak een keuze uit één van de massages.

U kunt een volledige behandeling kado geven, maar u kunt ook kiezen voor elk bedrag vanaf €5,00 zodat de ontvanger van de kadobon een eigen keuze kan maken.

Prijzen:

Vanaf € 5,00