Over mij

Even mij en mijn praktijk aan je voorstellen

Mijn naam is Ymke Krouwel

Ik ben getrouwd en heb drie kinderen. Ik heb jarenlang in de zorg gewerkt en in 2006 besloten om mij te gaan omscholen tot pedicure. Nadat ik in 2008 mijn pedicurediploma had behaald, ben ik gestart met mijn eigen praktijk.

Na verloop van tijd ben ik ook de opleiding sport-/wellnessmasseur gaan volgen (diploma behaald in 2011). Met veel plezier ben ik nu al geruime tijd in mijn salon actief op beide vakgebieden.

Daarnaast heb ik enkele jaren gewerkt bij de KNVB als sportverzorgster bij de jeugdselectie, hier ben ik mee gestopt ivm de drukte in salon en thuis.

Ook ben ik enkele jaren actief geweest als sportmasseur tijdens de bekende ” roparun”  ( hard werken maar een geweldige belevenis)

Op dit moment ben ik actief voor Colsensation, een Roosendaals evenement waar we met een kleine 300 man de Mont Ventoux bedwingen voor het goede doel KWF, ik bewandel de berg maar zit daarnaast ook in het medisch team ( als sportmasseur)

Mijn praktijk

Deze is gevestigd in Roosendaal (Tolberg).
De praktijk is op de begane grond en dus toegankelijk voor iedereen.

Mijn praktijk is voorzien van een comfortabele stoel en massagetafel en moderne apparatuur.
Ik ben gediplomeerd pedicure en aangesloten bij de organisatie ‘Provoet’.
Tevens ben ik gediplomeerd sportmasseur (internationaal erkend; diploma behaald bij NGS en aangesloten bij deze branche).

Ik kan u verschillende behandelingen aanbieden, zowel op het gebied van pedicure als op het gebied van massage.

Wilt u iemand verrassen met een van de behandelingen in mijn salon, dan kan dat met een kadobon (verkrijgbaar vanaf € 5,00 p/st.).
Graag tot ziens in mijn praktijk.

Binnenkijken in mijn praktijk

Binnenkijken in mijn praktijk